Zijperdijk suite

 
Onze accommodatie de "Zijperdijk suite" bestaat uit een luxe kamer met kingsize bed, een lichte badkamer met douche, toilet en wastafel. Een kleine simpele keuken, met koelkast, Quooker en Nespresso machine (geen kookgelegenheid). Ook beschikt de kamer over gratis wifi en televisie met Nederlands, Duits en Engelse zenders. Buiten de kamer is een eigen zitje in de tuin met vier stoelen en een tafel waar je heerlijk kan genieten van alle rust. 


Ontbijt is inbegrepen, dit word in de kamer geserveerd.

Shepherds hut

Onze accommodatie "Shepherds Hut" bestaat uit een luxe wagon met bed van 1,60 breed, een koelkast, waterkoker en Nespresso koffie machine (geen kookgelegenheid). Ook beschikt de wagon over een lekkere zit plek met grote fauteuils, bar om aan te eten en een mini openhaard voor de koude dagen. De Shepherds hut is back to nature en heeft geen wifi of televisie. Wel zijn er boeken en spellen aanwezig. Buiten is er een prive zitje waar je heerlijk kan genieten van alle rust. Er is momenteel geen douche, de wc (porta-potti) is buiten in een tent aanwezig. Douchen is bij ons in huis mogelijk. Vanaf April 2023 is de prive badkamer gereed.

Ontbijt is inbegrepen, dit word in de wagon geserveerd.

Caravan

Tevens is er mogelijkheid om back to basic te kamperen in een caravan. Ook ideaal als er een derde of vierde persoon bij de suite wil logeren. De caravan beschikt over een bed van 1.40, zitje (om te bouwen naar evt tweede bed), een toilet, wastafel, koelkast en gaspit. De caravan heeft alleen koud water en geen douche. Ook buiten volop mogelijkheid om te vertoeven.

Ontbijt is inbegrepen, dit word in de caravan geserveerd. Om deze te reserveren neem contact op met ons.