BBQ

 

Vanwege de rietenkap op onze boerderij, is roken en open vuur om de boerderij heen helaas verboden. Wij kunnen voor u een luxe bbq organiseren op onze vuurschaal, lekker eten en genieten. Voor 40 euro per persoon verzorgen wij een all-in luxe bbq met hapjes en drankjes. Om deze te reserveren neem gerust contact met ons op.


Paarden

Onze IJslandse paarden gaan graag mee op pad, een rondje door de polder of een strandrit.
Verschillende mogelijkheden voor ruiters met ervaring (en een gewicht onder de 80 kg).
De ritten zijn altijd onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur.

Wil je je eigen viervoeter meenemen. Dat kan. We hebben ruime stallen met buitenluik en een paddock voor je paard beschikbaar.  We vragen wel om je eigen ruw- en krachtvoer mee te nemen. *paarden moeten influenza ingeent zijn.

Van 1 oktober t/m 1 mei mogen we de gehele dag op het strand rijden, van 1 mei t/m 30 september alleen voor 09.00 uur en na 19.00 uur. In de zomermaanden dus alleen avond ritten vanaf ons.

Je kan heel mooi het gehele jaar rijden in Hargen, je rijd daar kilometers door de Schoorlse duinen, met de trailer ben je met 20 minuten in Hargen vanaf onze boerderij.
Het strand ligt op 12 km afstand en 15 minuutjes met de trailer vanaf ons.

Kano's

Bij de accomodatie hebben wij kano's beschikbaar, twee volwassenen en een kinder. Dus wil je een dagje het water op dan behoort dit zeker tot de mogelijkheid.


Fietsen

In overleg is er mogelijkheid om fietsen te huren. Zowel e-bike als standaard fietsen, evt is een tandem en zijn kinderfietsen ook mogelijk. Vooraf reserveren is wel vereist vanwege de beschikbaarheid.