Over ons

Wij, Kevin en Afke van Velthoven heten u welkom op onze boerderij. 

De oude boerderij dateert uit 1910 en is een traditionele Nederlandse boerderij, de zogenoemde Stolpboerderij.

Wij wonen hier sinds 2020 met onze zoon en dochter en zijn sindsdien langzaam aan alles aan het restaureren, wij willen hier een plek creƫren waar wij samen met onze gasten kunnen genieten en relaxen.

Onze accommodatie bestaat uit een luxe kamer met kingsize bed, een lichte badkamer met douche, toilet en wastafel. Een kleine simpele keuken, met koelkast, Quooker en Nespresso machine (geen kookgelegenheid). Ook beschikt de kamer over gratis wifi en televisie met Nederlands, Duits en Engelse zenders.

Buiten de kamer is een eigen zitje in de tuin met vier stoelen en een tafel waar je heerlijk kan genieten van alle rust. De overige tuin is in aanbouw waar wij bezig zijn met een kruidentuin, groentetuin en boomgard met overige fruit bomen en bloemen. Geniet van onze geitjes Hickey en Toos en hun twee vriendinnen, de miniatuur Ouessant schaapjes. Onze IJslandse paarden genieten ook van alle reuring op het erf.

Hier in de Noord kop is veel te bekijken, de leuke steden Schagen en iets verder maar goed te doen Alkmaar zijn zeker een bezoekje waard, elke donderdag is er West-Friese markt in Schagen, dat in de zomermaanden een echte belevenis is.

Maar ook de badplaatsen Groote Keeten en Callantsoog zijn op fietsafstand bereikbaar, Callantsoog is een gezellig dorp met een leuk dorpsplein, met leuke restaurants, een heerlijke ijssalon en leuke strand tenten, Groote Keeten is heel rustig, ideaal als je voor je rust naar zee wilt. 
Een dagje Texel is ook aan te bevelen, je zit vanaf hier zo op de boot en na een korte overtocht kan je genieten van een leuke dag met allerlei bezienswaardigheden op het mooie eiland. 
Onze boerderij grenst aan het dorp Oudesluis, een rustig dorp met een snackbar en een auto garage. Op 4 km afstand ligt het dorp Anna Paulowna, met 4 supermarkten, verschillende winkels en restaurants ideaal voor de dagelijks boodschappen. Ook is hier de leuke dierentuin Hoenderdaell.

In het voorjaar kan je vanaf de boerderij gelijk genieten van alle bloembollenvelden, een rondje toeren op de fiets of met de auto is puur genieten met alle kleurrijke velden. 

Ontbijt word op de kamer geserveerd. Van Kevins hobby als patisier maakt hij heerlijke petit fours waarvan er wat lekkers op de kamer te vinden is voor bij de koffie of thee.